Právě jsme spustili novou a unikátní službu pro naše firemní zákazníky. V Česku toto řešení v podstatě nenajdete a řekl bych, že je to velká škoda. Co ale nabízíme? Jak by to mohlo pomoci právě Vám? Pojďme se na to podívat a společně si na tyto otázky odpovědět.

Náš nový firemní web

O co se jedná?

Prvně si pojďme vysvětlit, co můžete čekat. Naše nová služba pro firmy je ideální jak pro malé podniky s několika vozidly, tak i pro velké společnosti s desítkami či stovkami aut. Můžete si představit GetFix jako Excel nebo Word ve kterém děláte svou práci, spravujete vozidla, řidiče a provedené objednávky. Systém Vás upozorní na blížící se konec platnosti STK, dálniční známky a mnoho dalšího. 

Jak to funguje? 

Řekněme, že jedno z Vašich aut potřebuje vyměnit olej, což je takový běžný úkon. Vyberete si tedy v našem systému servis s danou službou, zvolíte termín a vozidlo…a máte v podstatě hotovo. My danému řidiči (který je přiřazený k autu) pošleme SMS a budeme ho informovat, aby se dostavil v daný čas do vybraného servisu (ten již díky nám i ví, o jaké auto se jedná a má vše potřebné na skladě).

“A platit to musí můj zaměstnanec na místě?”, ptáte se. Není tomu tak. Placení je zařízeno velice jednoduše. Všechny úkony se připíší na fakturu, kterou Vy následně zaplatíte. Vaši řidiči tedy v servisu nic neřeší. Jen do autoservisu zajedou a auto si po opravě opět vyzvednou (Ano, i to jim samozřejmě připomeneme😉).

Co všechno můžete očekávat?

Mohl bych se zde sáhodlouze rozepisovat o výhodách naší služby…anebo Vás odkážu na náš web, kde je podrobně rozepsáno vše důležité a potřebné.😊

https://getfix.cz/main/b2b

I když na druhou stranu, proč jsem nedat nějaké základní informace. Zde je tedy ve stručnosti pár zásadních bodů, které nabízíme:

  • Osobní asistent na telefonu, chatu a SMS
  • Systém evidencí oprav, řidičů a vozidel
  • Automatické hlídání termínu STK, dálniční známky apod.
  • Řešení pojistných událostí
  • Přístup ke 160 prověřeným autoservisům

Jak jsem již řekl, pokud by Vás zajímaly podrobnosti, mrkněte na web, kde vše najdete.  

Jak je to s cenou?

“Jako zní to lákavě, ale bude mě to určitě stát jmění”, slyším vás naříkat. Nemusíte však mít obavy. Naše služby jsou navrženy tak, aby Vám pomohly…ne zruinovaly. Nevím, kolik budete chtít spravovat vozidel, takže takhle z patra Vám přesnou cenu neřeknu. Na webu však naleznete kalkulačku, kde se krásně dozvíte, kolik zaplatíte. Abych navázal trochu obecněji, pohybujeme se v řádu tisíců ročně (maximálně desetitisíců, pokud máte opravdu hodně vozidel), což se podle mě velice vyplatí. 

Kalkulačka nákladů

Naše servisy

Pokud byste náhodou narazili na poskytovatele podobných služeb jako těch našich. A zároveň měl stejně nízké ceny jako my…což upřímně hodně štěstí s hledáním😂. Rozhodně nebude mít tolik kvalitních a prověřených servisů jako my. Spolupracujeme s více jak 160 autoservisy po celé České republice. Díky tomu Vám můžeme zaručit, že s autem nebudete muset přejíždět přes půl republiky, nemluvě v podstatě o okamžitém provedení oprav bez zdlouhavého čekání.

Závěrem

Tak, a jsme na konci dnešního povídání. Pokud by Vás naše nové služby zajímaly, klikněte sem. Staráte-li se ve vaší (ať už jakkoli velké) firmě o vozidla, zaručuji Vám, že naše řešení Vám změní život. Stále máte nějaké otázky? Neváhejte nám zavolat na číslo +420 777 625 838 nebo navštivte naše stránky. 😊

Šťastné cesty Vám přeje,

Tým GetFix

tel. +420 777 625 838

 

Rychlé odkazy:

GetFix.cz

GetFix pro firmy