Pokud jste četli naše minulé články a dopracovali se až sem, gratuluji. Nyní již víte o pojištění mnohem více, než průměrný Čech.

Pro jistotu (a pro ty co nečetli minulé texty😉) jsou odkazy zde:

 

Proč GetFix?

Tak a teď konečně něco o nás. Co vlastně děláme? Proč byste měli řešit pojistné události přes nás? To všechno jsou skvělé otázky, na které si dnes odpovíme.

První, co jsme si mohli porovnat, je, jak moc Vám ušetří GetFix čas a energii. Viz následující tabulka.

S GetFixem

“Na vlastní pěst”

Po nehodě nám zavoláte Musíte shromáždit informace o viníkovi nehody
Najdeme Vám servis (případně zařídíme odtah) Hledat vhodný servis (což může zabrat docela dost času)
S Vaším svolením zařídíme starosti s pojišťovnou V případě nepojízdného auta zařizovat odtah
Následně Vás čeká plno papírování na pojišťovně (což zabere ještě více času🕑)

Tip: Nenechte se zlákat nabídkami od tzv. “lovců nehod”. Více informací v našem podcastu.

Co mě to bude stát?

Zní to všechno lákavě, ale to není konec dobrých zpráv. Říkáte si, že Vás tyto služby budou stát plno peněz, to se ale mýlíte! GetFix si totiž neúčtuje od klientů nic navíc. Zaplatíte jen to, co byste museli uhradit tak jako tak (např. opravu auta pokud nemáte havarijní pojištění).

Další, co je potřeba zvážit jsou peníze. Jak jsem již uvedl, GetFix si od Vás neúčtuje žádné poplatky. To Vás může vést k závěru, že sice nebudete platit nic navíc, ale ani neušetříte. To ale nemůžete být dál od pravdy. Jelikož se o všechny důležité věci postaráme my, Vy můžete v klidu pracovat a vydělávat peníze, jako by se nic nestalo. 

Nečeká Vás dlouhé hledání autoservisu, nemusíte trávit hodiny (někdy i dny) obíháním pojišťoven. To vše zařídíme na naší straně. Jednoduše se dá tedy odhadnout, kolik peněz ušetříte (nápověda: Vaše denní mzda 😉).

Ještě takhle ke konci zmíním naší stránku věnovanou přímo pojištění. Můžete se tam dozvědět další informace ohledně této problematiky, tak neváhejte a klikněte zde.

Závěrem

A to je vše. Dopracovali jste se až na konec této třídílné série o pojištění. Gratuluji!🥳 Pořád platí, že pokud máte jakékoliv dotazy, obraťte se přímo na nás na telefonním čísle 736 298 460.

Hodně štěstí na silnicích Vám přeje, 

Tým GetFix

tel. 736 298 460

 

Rychlé odkazy:

GetFix.cz – web

GetFix pojištění  – web

Co dělat po nehodě – blog

Pojištění je jistota – blog