Potřebujete se objednat do servisu, ale nechce se Vám obvolávat všechny autoservisy v okolí, jen abyste se vůbec dostali na řadu? To je vcelku pochopitelné a přesně z tohoto důvodu je tu firma GetFix. Co všechno ale vlastně získáte při využití našich služeb? No, pojďme se na to společně podívat.

 

Ušetřený čas

Čas je komodita, které je třeba si vážit. Máme jí všichni omezené množství a proto s ní nemůžeme plýtvat. Volání do jednotlivých servisů je jednou z věcí, které si můžeme ulehčit. “Cože? A jak vím, kam do jakého servisu mám jet?”, ptáte se. Je to jednoduché. 

  • Zavoláte na číslo 736 298 453
  • Sdělíte nám váš problém
  • My obvoláme servisy za Vás
  • Pošleme Vám SMS s adresou a datem návštěvy servisu

V průběhu řešení jsme samozřejmě neustále na příjmu. Pokud byste měli tedy jakékoliv otázky nebo by se naskytla nějaká neočekávaná událost, jednoduše si zavoláme.

Jde to i bez telefonu

Další možnost jak se objednat je pomocí webových stránek GetFix.cz. Zde si můžete přímo vybrat autoservis, který je k Vám nejblíže či například ten s nejvíc cool jménem (to už je na Vás 😄). 

Nebo, jelikož jdeme s dobou, nabízíme možnost využití chatu přímo na stránkách. Opět napíšete vše důležité a bez nutnosti někam volat. “A jak to jako vypadá ten chat?” Přece jako každý jiný😇, ale pro upřesnění se zde můžete podívat na ukázku. 

Co taková cena?

Nebudeme si nic nalhávat. Cena je jeden z nejdůležitějších faktorů při výběru autoservisu. Při využití našich služeb Vám najdeme a domluvíme ty nejnižší možné ceny. Zajímáte-li se o seznam našich servisů, ze kterých vybíráme, mrkněte na web, popřípadě se podívejte na minulý článek ohledně typů autoservisů.

“Ale, nebudu platit nějaké poplatky?”  Naštěstí pro Vás mám dobrou zprávu. Nebudete! Od klientů si neúčtujeme nic navíc, takže jediné, co platíte, je samotná oprava a materiál v autoservisu.

Kvalita nesmí chybět

Kvalita oprav je neméně důležitá. Jen v rychlosti bych chtěl zmínit, že pokud budete nespokojeni s kvalitou odvedené práce, jsme Vám k dispozici. Nemusíte se bát, že by Vás autoservis “odflákl” a prošlo mu to. S námi máte jistotu, že vše proběhne, jak má

Závěrem 

Tak to by byly asi všechny informace, co jsem chtěl dnes sdělit. Stále platí, že pokud byste měli jakékoliv otázky, či chtěli například odstranit korozi neváhejte nám zavolat na číslo 736 298 453 nebo navštivte náš web. 😊

Klidnou jízdu Vám přeje,

Tým GetFix

tel. 736 298 453

 

Rychlé odkazy:

GetFix.cz

Služba – Karosářské práce