Každý někdy potřeboval jet do servisu. Ať už se jedná o rutinní doplnění oleje a výměnu pneumatik, či složité opravy motoru a převodovky. Zkrátka a dobře bez autoservisů se v dnešní “automobilové” době neobejdeme. GetFix.cz je tu přesně z tohoto důvodu, ale podívejme se na to podrobněji.

 

GetFix

Autoservis, který Vám prostě sedne, nenajdete každý den. Díky GetFix.cz je mnohem větší šance, že se vám to podaří. Jak to celé funguje a proč zvolit zrovna naše služby doufám víte 😄, ale pro jistotu o tom bude jeden z budoucích článků. Dnes se ale pojďme podívat na typy autoservisů, které na GetFix.cz najdete. Jmenovitě:

  • Autorizovaný servis
  • Neautorizovaný servis
  • Partnerský servis

“Tak v tom mám teda guláš…”, říkáte si. Já to chápu, na první pohled se to může zdát malinko matoucí, ale nezoufejte, všechno si vysvětlíme.

Autorizovaný servis

Je servis s oficiální licencí značky. Výhoda je většinou možnost oprav vozidel v záruce, či provedení garančních prohlídek. Další plus je samozřejmě specializace na danou značku vozidla. Na druhou stranu to může být i nevýhoda (s Mazdou Vám v servisu Mercedes asi moc neporadí 😒). Poslední věc, kterou je dobré zmínit je cena. “Autorizáky” mají povětšinou dražší služby a návštěva se může dost prodražit.

Neautorizovaný servis

Tím se dostáváme k servisu neautorizovanému. V tomto případě se bavíme o menších servisech (najdou se i výjimky, jako všude a se vším). Dělají v podstatě všechny možné druhy oprav a pokud se nejedná o nějakou speciální a velice složitou operaci, pomohou Vám v podstatě se vším. Nevýhodou může být menší počet zaměstnanců, tudíž mají-li nabitý program, chvíli si počkáte než přijdete na řadu. Naštěstí nemusíte zoufat, pokud by se Vám něco podobného náhodou stalo s námi, ihned Vám domluvíme jiný servis s méně naplněným rozvrhem😊. Jako plus mohu uvést ceny, ty bývají často více příznivé.

Partnerský servis

Nakonec jsme se propracovali i k tomuto poslednímu typu servisu na GetFix.cz. Jeden by mohl namítnout, že se jedná o zlatou střední cestu. Bavíme se totiž opět o neautorizovaném servisu, ale s menšími vychytávkami. Často je partnerský servis větší, s více zaměstnanci a dokáže si poradit i se složitějšími závadami na autech, ale zároveň cenově zůstáváme při zemi. Další požadavek, aby se stal servis partnerským je také kvalita a rychlost oprav. Pokud přijedete do partnerského servisu, máte zaručené solidní jednání, dobře odvedenou práci a víte, že nebudete muset dlouho čekat. 

“No dobrý, ale to mi zní jako že si ten odznak může koupit a pak se tím chlubí.” Takhle to samozřejmě nefunguje 😄. Autoservis si u nás důvěru musí vydobýt a až po tom, co je s ním mnoho našich zákazníků spokojeno, udělíme mu tento “titul”. 

Závěrem

Dneska to bylo tak trochu jako výpisky ze střední školy, já vím.😅 Ale jednou za čas to nikomu neuškodí. Doufám, že už Vám je jasné, jaké jsou rozdíly mezi typy autoservisů na GetFix.cz a nebudete mezi nimi v budoucnu tápat. Pokud byste i přesto měli jakékoliv otázky, či jen chtěli například doplnit klimatizaci neváhejte nám zavolat na číslo 736 298 460 nebo navštivte náš web. 😊

Kvalitní opravy Vám přeje,

Tým GetFix

tel. 736 298 460

 

Rychlé odkazy:

GetFix.cz

Služba – Servis klimatizace