Bolt. Skoro každý tuto společnost zná a mnoho z nás již využilo jejich služby. Teď se ale stalo něco převratného, co zlepší nejen zážitky cestujících, na své si však přijdou hlavně řidiči, kteří tvoří flotilu Boltu. Oč je tedy řeč? Hned vám to povím.

Na první pohled vidíte, že se jedná o partnerského řidiče Bolt.

Úvod a návod

Od února GetFix začal spolupracovat se společností Bolt a jako bonus tedy nabízíme právě partnerským řidičům speciální slevu až 15 % v naší široké síti autoservisů po celém Česku. To zní skvěle, já vím, a dokonce ani není vůbec složité si vytvořit GetFix profil, díky kterému právě takové slevy získáte. Následující text, který jsem převzal přímo z webu blog.bolt.eu obsahuje návod na vytvoření účtu, a je to opravdu jednoduché.

Na Bolt GetFix profil má nárok každý aktivní partnerský řidič, stačí si o něj jen zažádat. Podmínka pro udržení Bolt GetFix profilu je dokončení alespoň 50 jízd měsíčně. 

V rámci pravidelného newsletteru jsme všem partnerským řidičům zaslali unikátní odkaz, díky kterému dostanete přístup k Bolt GetFix registraci profilu. Můžete nás také kontaktovat přímo přes email czregistrace@bolt.eu a odkaz vám zašleme.

Jen bych si dovolil připomenout, že registrační údaje se musí shodovat s informacemi na vašem Bolt profilu, ale to by neměl být problém. Zároveň jestli jste zde noví a nevíte, jak fungují služby GetFix, máme článek přesně pro vás.

Proč je tato spolupráce důležitá?

Nedávno jsem psal na našem blogu o bezpečnosti (článek zde) a jak je určitě každému jasné, bezpečnost na silnicích je velice zásadní. Díky naší spolupráci a právě již zmiňované slevě až 15 % na opravy jsme si jisti, že mnohem více lidí nebude zbytečně otálet a raději navštíví autoservis dříve, než aby čekali do doby, kdy se něco na autě pokazí. Tím nejen předejdeme více autonehodám, ale i zpříjemníme komfort cestujícím.

Přesně tak, tato spolupráce se dotkne i Vás, kteří řidiči nejsou, ale využívají právě služeb společnosti Bolt. V konečném důsledku tak budou spokojeni jak řidiči, kteří mají až 15 % slevu na opravy, tak i cestující, kteří ocení kvalitnější jízdní zážitek.

Závěrem

Ještě takhle na závěr bych chtěl říct, že pokud nejste partnerští řidiči společnosti Bolt, ale i přesto byste chtěli menší slevu…nezoufejte. Ozvěte se nám a společně něco vymyslíme. Tímto bych se s vámi pro dnešek rozloučil, máte-li chuť a čas na další článek (z trochu jiného soudku), podívejte se třeba na náš díl o historii automobilů. 😄

Cože? Máte nějaké připomínky, nápady, nebo poznatky? Zanechte nám je na našem Facebooku. Stále samozřejmě také platí, že pokud byste měli jakékoliv otázky, či chtěli například vyměnit olej v autě, neváhejte nám zavolat na číslo 736 298 453 nebo navštivte náš web. 😊

Kvalitní servisy Vám přeje,

Tým GetFix

tel. 736 298 453

 

Rychlé odkazy:

GetFix.cz – Web

GetFix.cz – Facebook

Služba – Výměna oleje

Blog – Jak to bylo s počátky automobilů

Blog – Co vám může v autě zachránit život

Blog – GetFix je tu pro Vás